Soya donidan sut va sut mahsulotlarini ishlab chiqarish texnologiyasini tizimli loyihalash

  • "FERPI INNO" MCHJ
  • boshqalar
  • Tijoratlashtirish loyihalar
Hozirgi vaqtda soya ovqatlari maktabgacha, maktab uquvchilari, sport bilan shug‘ilanuvchilar va keksalar uchun katta imtiyozlar beriladi. Soya tarkibida 50% gacha oson hazm bo‘ladigan o‘simlik oqsillari tarkibida globulinlar  ß- i γ-konglisininlar, gliserollar mavjud, 24% lipidlar tarkibida 98%  gacha to‘yinmagan yog‘ kislotalar aniqlandi, 25% gacha% uglevodlar, 5% gacha tola, taxminan 9% mikroelementlar (makro va mikroelementlar, fosfatidlar, vitaminlar YE, B1, B2, B6, pantotenik kislota, niatsin, xolin, foliy kislotasi, biotin). Oziqlanish qiymati jihatidan soya oqsillari va yog‘lari sut, baliq, mol go‘shti va oqsillarga yaqin, ular tarkibida barcha muhim aminokislotalar mavjud. Bizning tadqiqot ma’lumotlarimiz soya sutining yuqori ozuqaviy va biologik qiymatini ham ko‘rsatadi,  bunday modda funksional ichimliklar uchun maqbul asosdir
"FERPI INNO" MCHJ

"FERPI INNO" MCHJ

Fargʻona shahar, Fargʻona koʻchasi 86-uy
  • nozimjon.rasulov@mail.ru
  • +998904064071
Close
Please fill out the fields below to register in the system

Are you registered? Check Your Ticket

Are you registered? Check Your Ticket